Grafika

Nabízím grafické práce – zhotovení pozvánek, plakátů, kalendářů, panelů naučných stezek, letáčků, map, brožur a knih. K tvorbě grafických výstupů využívám sadu Adobe Design Standard

18. 7. 2013 | zobrazeno 4494×

Promítání a cestovatelské besedy

Nabízím uspořádání cestovatelských besed a promítání fotografií na fotografických a cestovatelských festivalech, pro školy, knihovny aj. Každou prezentaci je možno individuálně upravit s přihlédnutím k časovému prostoru a zaměření – jako cestopis, geografickou přednášku či jejich kombinaci.

18. 7. 2013 | zobrazeno 4026×

Fotografování interiérů

Fotografie interiérů bytů, hotelů a dalších prostor jsou při hledání nabídky na internetu či v katalogu tím prvním, s čím se potenciální zákazník setká. Spolu s dalšími informacemi je dojem, jakým působí, důležitým vodítkem pro jeho rozhodnutí.

27. 12. 2011 | zobrazeno 7256×

Pohledy - pohlednice od návrhu po tisk

Klasické papírové pohlednice mají své místo i v dnešní době. Mnozí je ze svých dovolených posílají poštou známým či rodině, pro jiné představují osobní vzpomínku na navštívená místa, protože často zachycují krajinu za lepších podmínek, než se poštěstí při výletu. V následujícím článku představím možnosti, které pro zájemce o pohlednice nabízím.

27. 12. 2011 | zobrazeno 10784×

Kalendáře

Již několik let vytvářím každoročně nástěnné kalendáře z mých fotografií. Obvyklým tématem jsou cesty a krajina, různě se střídá formát fotografií (panoramata, klasický formát, kalendáře na výšku). Kromě těchto kalendářů je možné vytvořit jakýkoli kalendář na přání včetně grafického zpracování.

18. 7. 2013 | zobrazeno 3937×
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace